Til forsiden  Sitemap  Tilfj til favoritter  Printvenlig udgave 

Sport & Fritid


Dyrk sport i HerningI Herning-området er der en masse sportsklubber, foreninger og andre sammenslutninger, som tilbyder diverse former for aktiviteter. Klik ind på det område der har din interesse og se hvilke muligheder der tilbyder sig indenfor netop det område.

Eliteidræt i Herning
I Herning findes en lang række elitehold som er blandt Danmarks bedste i deres respektive sportsgrene. I superligaen i fodbold huserer "ulvene" fra FC Midtjylland (FCM). Ulvene spiller deres hjemmekampe på SAS-arena som ligger ved Messecenter Herning.

I håndbold er det nok håndbold-kvinderne fra FCM der er mest kendte, mens herrerne fra HC Midtjylland er på vej frem og gør det godt i herrernes bedste liga.

Ydermere holder de mangefoldige ishockey-mestre fra Herning Blue Fox også til på heden. De spiller deres hjemmekampe på Kvik Hockey Arena, som ligger ved Sportscenter Herning.

Sportscenter Herning
Sportscenter Herning tilbyder en bred vifte af sportsgrene, og er med sine små 16000 m2 indendørs areal, et tilløbsstykke for sportsudøvende i alle aldre.

Sportscenter Herning tilbyder bl.a. følgende sportsgrene:
Badminton, boksning, brydning, floorball, gymnastik, håndbold, judo & jiu-jitsu, skydning, squash, taekwondo og volleyball.

Sportscenter Herning

Vil du gerne lære at spille dart? På dart-regler.dk kan du finde regler, tips og guides til dart.Foreslå link    |    Sitemap    |    Annoncesalg    |    Om HerningGuiden.dk   Omalt.dk - en side om en masse forskelligt

Copyright © 2006-2011, HerningGuiden.dk  |  Disclaimer  |  Cookies